Personal coach Arnhem nodig?

Heeft u een personal coach Arnhem nodig? Dan bent u bij Rowin PT aan het juiste adres. Met een groot assortiment aan verschillende soorten trainingen.

Mijn ervaring

Laatst was ik opzoek naar een personal coach omdat ik graag af wil vallen maar mij dat niet lukt zonder een personal trainer of coach. Ik zocht er een in de omgeving van Arnhem en kwam uit bij Rowin PT een personal coach met veel ervaring en verstand van het vak. Mocht langskomen voor een begin gesprek. Dat gedaan en het voelde en snel vertrouwend. Met Rowin een trainingsschema en voedingsschema gemaakt. Kon elke dag komen trainen wanneer ik maar wou. Had ook een dag personal training omdat dat toch wel heel motiverend werkt. Na elke maand wordt er gekeken naar de vooruitgang en worden er nieuwe schema’s gemaakt. Na een half jaar bikkelen ben ik gekomen waar ik wou zijn. Graag wil ik Rowin PT bedanken voor de super hulp en trainingen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over personal coach Arnhem?

Bezoek de website, neem telefonisch contact op of kom langs in de sportzaal voor een gesprek of gratis proefles!