Samen met mijn tante een bezoek gebracht aan het Museum Lalique

Mijn tante is een erg grote kunstliefhebber. het leek mij daarom ook een erg leuk idee om samen met haar een bezoek te brengen aan een glaswerk kunstmuseum. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een mooi museum bij ons in de buurt.

Veel zoekresultaten voor musea in Gelderland

Toen ik op het internet op zoek ging naar een kunstmuseum kreeg ik erg veel zoekresultaten van veel verschillende musea in Gelderland. nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van museum Lalique. Op de website van het museum is super veel informatie te vinden over de kunstwerken die het museum tentoonstelt. Ook is er erg veel informatie te vinden over de veel verschillende kunstenaars die deze kunstwerken hebben gemaakt. De informatie sprak mij super erg aan waardoor ik besloot om twee tickets voor het museum te kopen.

Super leuke dag gehad door het bezoek aan het Lalique museum

Mijn tante was erg enthousiast om samen met mij een bezoek te brengen aan museum Lalique. De medewerkers waren erg vriendelijk en de kunstwerken waren super mooi. Na afloop hebben wij nog samen een drankje gedronken in de binnenstad van Doesburg.