Valentino is te verkrijgen bij Arturo Nijmegen

merk schoenenWanneer u op zoek bent naar kleding van een klassiek modemerk? Dan is de kleding van Valentino een echte aanrader! Deze kleding is te koop bij Arturo Nijmegen! Hier hebben ze een zeer ruime collectie van de nieuwste collectie Valentino kledingstukken.

Over Valentino

Valentino is een merk dat gevestigd is in het Italiaanse modehuis. De ontwerper is Valentino Garavani. Hij is geboren op 11 mei in 1932 in Italië. Vanaf kleins af aan droeg hij al op maat gemaakte schoenen en droeg hij kasjmieren truien. Toen hij 17 jaar oud was, verhuisde hij naar Parijs waar hij een baan kreeg op de ontwerpafdeling van Jean Desses. Vervolgens heeft hij eind de jaren 50 een eigen modehuis opgericht. Dit betreft het merk Valentino die is uitgegroeid tot een groot merk in de internationale modewereld.

Valentino is te herkennen aan de klassieke, elegante en vaak felle kleuren die gebruikt worden in de kleding lijnen. Daarnaast zijn de avondjurken in de helderrode kleur een bekend item van Valentino. De liefde voor deze jurk is ontstaan toen hij in de opera een prachtige, elegante vrouw zag met een rode avondjurk.

Bekijk snel de Valentino collectie bij Arturo Nijmegen.